Во овие летни горештини и време за било какво разладување ви претставуваме една ретка фотографија од кај базените на Црвен Крст над Црн Мост во Битола на која во позадина се гледа и битолскиот затвор…

Кои се вашите сеќавања?

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here