БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

 

Понеделнички со нашиот Бабам Битола,продолжуваме заедно сите битолчани со откривање на Стара Битола.
Заедно сите со вашите познавања,сеќавања и коментари на www.babambitola.mk,фб страните Бабам Битола/Babam Bitola,Битола Стари Фотографии,GRADOT NA KONZULITE и ТВ ТЕРА…
Сите битолчани заедно ја откриваме Битола,бабам Битола…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here