БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Баба Василка Клочовски по потекло од битолското село Ѓавато во пригодна церемонија организирана од нејзините најблиски и Македонската Заедница од Њукастл го прослави нејзиниот 100-ти роденден. Родена во 1920 г. во битолското село Ѓавато, од 1960 година живее во Нукастл, Австралија.


Од нас да и посакаме среќен роденден и уште многу убави моменти понатаму во животот.
Поздрав и до нашата Македонска заедница во Њукастл, Австралија.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here