БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес Ви ја преставуваме битолчанката Ангела Лавровска родена на 17 август 2002 година во Битола која учи во гимназијата “Таки Даскало” и го направи нејзиниот прв ковер на песната од Селин Дион “My heart will go on” во соработка со Христијан Петковиќ, студио : MeowDuction production.

Од мали нозе сум ја сакала музиката и сум имала голема желба да ме слушаат сите како пејам. Мојата желба стана реалност, тоа ме прави да се чувствувам многу горда исто така јас тренирам одбојка во одбојкарскиот клуб Пелистер Волеј.

Браво Ангела 👍

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here