БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанката Ангела Илиевска стигна до финалето во вториот круг на Балканското такмичење за cover и талент кое онлајн се оддржува на социјалните мрежи.

Да ѝ дадеме поддршка од нас и нашите лајкови на линкот

ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here