БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Добар ден драги мои, Ви благодарам за вашата поддршка уште еднаш, без тоа јас немаше да освојам прво место со 2200 гласа во прв круг. Сега одиме посилни во втор круг, се надевам дека ќе Ви се допадене мојата изведба. Би ми било мило ако лајкнете и споделете на страната на Balkanski COVER & Talent ТУКА. ❤️

Ангела Лавровска

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here