БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ана Марија студент на Дизајн и мебел заедно со Павел Петличков студент на Стоматологија и двата на студии во Скопје, денеска одлучија да ја променат сликата која ја среќаваат секој ден и да “го зачистат дворот” на несовесните битолчани кои во околината на Џепането знаат ите како да направат ѓубре.Заради нивната скромност тие не сакаа да бидат фотографирани, но на крајот успеавме да ги убедиме бидејќи навистина се пример за сите нас и каков секој од нас треба да биди.
Респект дечки👍👍👍

Фото Зоран Видановиќ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here