БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нештата, полека но сигурно, се враќаат во нормала. На наша голема радост, денес во Болница „Плодност“, на свет дојдоа две новороденчиња, машко и женско. Едното со царски рез, а другото по природен пат. Нека се здрави и живи, заедно со нивните родители. Во текот на ноќта, или во раните утрински часови, очекуваме уште еден мал член во нашето големо семејство на новороденчиња.

Болница Плодност Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here