Нашата битолчанка Стефанија заедно со нејзиниот избраник Владимир деновиве со нова заедничка нумера „Нешто“, компонирана и на македонски и на српски јазик.

,,Кога некој толку многу го сакаш и не можеш да измислиш повеќе нови епитети освен да му кажеш дека ти е – НЕШТО- што ќе ги содржи сите зборови од овој свет… Слушнете ја нашата нова песна која говори за спојот на душите кои прават цел универзум!

НЕШТО-то што среќа зрачи, да ја подигнеме чистата љубов на пиедестал…” ни напиша Стефанија.

Music & Video Production:
Welcome to Stefanija’s Music World