БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Одам по кафани ти на корзо вртиш круг

Имам многу мани немом да ти сум сопруг

Не пијам ко лани појак сум брат сега

И кога љубов фали тури уште една!


Имам браќа бесни

Ке ги сретниш поднапиени наострени хиени

Спремни за веселба моите веселбари

Само да помини оваа пандемија

Дојде некој вирус сите не споеба.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here