БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Оваа ноќ беше вредна за паметење… Ноќ полна со емоции, со многу љубов и солзи, ноќ важна за нашата фамилија поради многу причини…

Плачевме, се смеевме, игравме и пеевме. Фала ви на сите што ја споделивте оваа радост со нас…”

ХОТЕЛ И РЕСТОРАН ШУМСКИ ФЕНЕРИ БИТОЛА

Фотографии на Александар Буневски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here