Македонските пејачи се најдоа на тапет во новото видео на нашиот актер и комичар Марјан Ѓорѓиевски, кој на шеговит начин ги објаснува нивните песни, видеа и настапи…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here