БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Овојпат снегот нема да го заобиколи нашиот град и моментално имаме најава дека во Битола и битолско во текот на ноќта и утрешниот ден ќе имаме вкупно околу 30-40 сантиметри снежна покривка.

Славчо Попоски

Видео од Време и Радар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here