1.Ако се напрај ќе нема шо да се предложи во Програмата за следните избори

2.Уште во 94 г. главнио не плукна на рацете за аирлија ко ја фати лопатата и ископа мала дупка кај Техничко

3 Ние една спортска сала немојме да загрејме, а не па базен со вода.

4.Безвеза локации. Едната Техничко другата кај ОУ Даме Груев. Никој нема да не види по влечки со бањарка и лачето вуста ко ќе ојме или бегаме.

5.Првин стадионо, па аеродромо, базено на крајо ќе дојди.

6.Не ни треба затворен базен на битолчани, ние и така пливаме “на суво”.

7.Не сме по пливањето и ватерполо. Само ракомет и бел сончоглед.

8.Купачите над трењерки ќе треба да ги носиме.

9.Ако се напрај, ќе нема со шо да се подбиваме. Едноставно ќе нема смисла поќе ништо во градо.

10.Затворен базен, тетоважи и кабадајлуци со пури не одат заедно. Карта ако треба да се плаќа уште потешко.