БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Чај или кафе, заблажени со крофни во комбинација со чистиот воздух, летната ладовина и планинскиот мир.

Повелете одберете, дојдете и уживајте. Чајџилница на Ски Центарот Стрежево кај с. Ниже Поле.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here