БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Веста за смртта на познатиот германски голгетер Герд Милер жалосно одекна меѓу сите љубители на фидбалот.

Нашиот соработник новинарот Петар Ставрев за Бабам Битола подготви материјал кога битолчанецот Коста Јовановски викан Фордот за време на својот престој во Република Германија одигра три натпревари во екипата заедно со овај познат фудбалер.

Деновиве фотографијата што ја објави Јовановски се објави и во германскиот печат каде што покрај другото се споменува и за фудбалските квалитети на Милер.

Јовановски ни го достави тој материјал кој Бабам Битола го објавува за незаборавно сеќавање на овај познат фудбалер.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here