После многу успешниот проект “Македонско девојче” продолжуваме со многу елан и љубов да ги обработуваме македонските песни а со тоа и македонскиот јазик и традиција.

Ги покануваме сите македонски деца од светот и Македонија да бидат дел од детскиот хор ” МАКЕДОНСКИ ЅВОНЧИЊА”.

Слушнете, уживајте и запишете ги вашите деца и внуци во единствениот македонски детски хор на светот “Македонски ѕвончиња”

Започнуваме во недела на 17.01.21 во 19.00 часот по македонско време преку апликацијата зум, а уписите траат до 24.01.21.

Повеќе информации во инбокс на страната Korunovska music & singing