БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Топ настан на крајот од овај месец. 31 Мај 2018 г. старт од плоштад Магнолија во 18.00 ч. Повелете битолчани и учествувајте во 49-та по ред критична маса и заеднички да го поттикниме развивањето на вело-сообраќајот во нашиот град и решавањето на сите проблеми кои надоаѓаат околу него!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here