CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.556. издание, емитувано на 13. јануари 2024:

20. DAMIENDAMIEN F. EMILY ROSE & OMENO – WIDE AWAKE
19. THE KNOCKS & SOFI TUKKER – ONE ON ONE
18. KASSI ASHTON – GENIE IN A BOTTLE
17. ALLE FARBEN & LEWIS THOMPSON F. MAE MULLER – LOVE HURT REPEAT
16. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
15. ALOK & BEBE REXHA – DEEP IN YOUR LOVE
14. ELLA HENDERSON F. RUDIMENTAL – ALIBI
13. DADDY YANKEE – BONITA
12. ALAN WALKER, JVKE & YUQI – FIRE
11. BLANKA – RODEO
10. JENNIFER LOPEZ – CAN’T GET ENOUGH
09. GALANTIS & HANNAH BOLEYN – LITTLE BIT YOURS
08. ROBIN SCHULZ F. RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE
07. ARIANA GRANDE – YES AND
06. JUNG KOOK & USHER – STANDING NEXT TO YOU
05. RHODES – ALL I’VE EVER KNOWN
04. LOREEN – IS IT LOVE
03. DECLAN J DONOVAN – HUNGRY HEART
02. JUBEL – BUTTERFLY
01. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
(Деветта недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
ALLE FARBEN & LEWIS THOMPSON F. MAE MULLER – LOVE HURT REPEAT
ARIANA GRANDE – YES AND
JENNIFER LOPEZ – CAN’T GET ENOUGH
ALOK & BEBE REXHA – DEEP IN YOUR LOVE
ELLA HENDERSON F. RUDIMENTAL – ALIBI
DAMIENDAMIEN F. EMILY ROSE & OMENO – WIDE AWAKE

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20