За влезница од 350 денари добивате

– седење на камен

– предјело – леб вчерашен и ајвар пресно препржен од 2015 – ГРАТИС

– главно јадење – цирони на мој начин

– десерт – грав со шеќер

– пијалок – 2 чаши вода од чешма

– музика – Радио 102…потивко да не врескат комшите

За влезница од 700 ден добивате

– седење на трупец од черешна…за парови поевтино

– предјело – леб пресен и ајвар пресен ….гратис нема

– главно јадење – глај од крап, специјалитет на куќата

– десерт пржени лепчиња со шербет, турско кафе – гратис

– пијалок – 2 чаши вода од изворо на Милевци

– музика – од телевозоро, И програма на МРТВ – не е гласна антена нема, нема врескање од комшите..

– на полноќ гасам светло, и сите со ред ќе ве бацам – ГРАТИС

Од 00:00 до 00:05 оганизирам заедничко пукање на петарди…

ПС. – за парој со мали деца имам беби ситерка – баба ми……тро ќора е ама знај да пеј успаваљки, ако ја напиете 2-3 жолти, ќе ви ја пеј Цеца до сабајле….

Ана Грезлова Михајлова