Пеколна сабота во најава!
Утре собир на „Магнолија” во 16ч.

Со големо кортео низ центарот на градот да го најавиме старо-новиот шампион на Македонија!

За крај порака до ракометарите
-БЕЗ МИЛОСТ.

Чкембари Битола