Компанијата Синпекс од Битола која веќе 30 години претставува поим за квалитет, од неодамна стана генерален застапник за светскиот бренд Makita во Македонија. Корпорацијата Makita е првата компанија во Јапонија која произведува и поправа електрични мотори. До ден денес кога ќе се чуе името Makita на сите им е јасно дека станува збор за брз, квалитетн и професионален алат.

Со цел на потрошувачите да им стане јасно за квалитетот на Makita, Синпекс организира отворени денови во четврток 20.10. и петок 21.10.2022 со почеток во 11:00 часот на плацот на Синпекс, ул. Воден (Краварски Пат). На репертоарот ќе бидат изложени електрични алати, батериски алати, мерни алати и слично. Посетителите ќе имаат можност да ги тестираат алатите и да се уверат за издржливоста и прецизноста на истите.

Ве очекуваме !!!