JAMIESON B COMPLEX + VITAMIN C

JAMIESON B COMPLEX + VITAMIN C ги обезбедува есенцијалните Б витамини кои помагаат во претворањето на јаглехидратите, протеините и мастите во енергија, и витамин Ц кој помага во поддршката на здрав имунолошки систем. Формулацијата е создадена исклучиво од природни извори и е фармацевтски тестирана. Производот се произведува со 360 контролни точки и тестови за да се обезбеди негова целосна следливост, безбедност и чистота. НЕГМО. НЕ СОДРЖИ глутен, лактоза, вештачки бои, ароми или конзерванси. Начин на употреба- Возрасни: Земете 1-2 каплети во текот на едно деноноќие, со оброк. Пакување:100 каплети

JAMIESON ШУМЛИВИ ТАБЛЕТИ VITAMIN C 1000 mg

JAMIESON ШУМЛИВИ ТАБЛЕТИ VITAMIN C 1000 mg придонесуваат за:

  • правилно функционирање на имунолошкиот систем
  • намалување на заморот и исцрпеноста
  • функционирање на нервниот систем и нормалната психолошка функција
  • потребен е за правилно функционирање на крвните садови
  • придонесува за оптимален раст на коскениот колаген, ‘рскавицата и непцата
  • ги штити клетките од оксидативниот стрес и ја зголемува апсорпцијата на железото.

Витаминот Ц е витамин растворлив во вода, а прекумерното количество во телото се излачува преку урината.

Формулацијата е создадена исклучиво од природни извори и е фармацевтски тестирана. Производот се произведува со 360 контролни точки и тестови за да се обезбеди негова целосна следливост, безбедност и чистота. НЕ СОДРЖИ скроб, лактоза, вештачки засладувачи, бои, ароми или конзерванси. Начин на употреба – возрасни: Растворете 1 таблета во 120 – 180 ml ладна вода, еднаш во текот на едно деноноќие. Пакување:

10 шумливи таблети