Купресус, палма Цикас, надворешно цвеќе е дел од новиот асортиман на Грин Гарден Центар на влезот во Битола, лоциран карши фудбалското игралиште во Горно Оризари. Каде што има цвеќе, тука ќе ги пронајдете и најпрекрасните личности кои со големо внимание ја негуваат љубовта и животот. Бидете едни од нив со можноста да одберете над стотина најразлични видови цвеќе, Грин Гарден Центар Битола.