БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Новите контејнери за стакло пристигнаа во Битола. Битолчани сеирџии инвентивно ги преставија во најубаво светло…

Прашање е дали некој ќе има стакло да пушти во нив оти сите шишиња ни се со кауција 🙂 или ќе се полнат со пластични шишиња тоа ќе оставиме на времето да покажи…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here