БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес сабота, 09 јуни 2018 г. во раните утрински часови битолчани доброволно во организација на ПСК Пелистер започнаа со средување на изгорениот планинарски дом на Копанки. Акцијата ќе продолжи и утре. Аирлија да е!

Фотографии од Томас Фердинанди

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here