БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Случка во Зоолошката градина во Битола. Малце да се посмејме (на битолски) …😊

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here