Почитувани,
Додека ги правиме последните подготовки за вечерашниот концерт MTV 80’s & 90’s сакаме да Ви се заблагодариме за интересот и поддршката која ни ја давате за секој концерт. Имено овој е еден од концертите кој се распродаде само за неколку часа, а со оглед на тоа дека сме ограничени во број на публика за концертот, сакаме да ве информираме дека сите кои не успеавте да си набавите влезница за MTV 80’s & 90’s The Greatest Hits, ќе имате можност да го направите тоа во блиска иднинa. Наскоро планираме да направиме реприза на истиот концерт.