БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Видео на Кристијан Талевски објавено на фб страната “Ѕидот на сообраќајниот срам”

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here