БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Љупчо Крстевски е уште еден од многуте комичари од Битола кои имаат допринесено за афирмација на нашиот град, битолски говор и менталитет. Неговото учество во скечевите од култната К-15 продукција, каде улогата ја доби како еден од најталентираните млади учесници во аудиција која беше одржана на ниво на цела Македонија, е неговиот најголем успех и ангажман по што сите ние битолчани го препознаваме. Да го поздравиме…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here