БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Ноќен живот” едно од најгледаните видеа на битолскиот стенд ап комичар Марјан Ѓорѓиевски кое достигнува бројка од околу 700.000 прегледи.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here