Бидете подготвени за сонце и плажа!

И оваа сезона, Еурофарм ви ги препорачува производите на Хелиокер како врвни производи за заштита од сончевите зраци и одржување на здрава и негувана кожа. Пробајте ги и уверете се во квалитетот на заштитниот фактор на Хелиокер…

HELIOCARE 360 ТРАНСПАРЕНТЕН СПРЕЈ

Невидливиот спреј Heliocare 360 ° 200 мл аеросол, совршен за употреба на каросеријата. Откако ќе се примени, се суши брзо со невидлива, не-масна завршница. Mногу отпорна на вода и е ефикасна на влажна кожа. Совршен при капење во летните днеови. Аеросолната апликација го олеснува аплицирањето рамномерно, а може да се испрска од било кој агол – така можете дури и да ја примените на свој грб!

Ги содржи сите клучни технологии на Heliocare 360 °, невидливиот спреј овозможува заштита од широк спектар со SPF50.