Нашата битолчанка, водителка и пејачка Сузана Турунџиева заедно со познатата хероина од „Медена земја“ Атиџе Муратова во средата вечер заедно ја промовираа новата заедничка песна насловена „Од Бекирлија до Битола“.

На крајот од промоцијата Сузана се заблагодари за поддршката на нивните спонзори и пријатели вклучувајќи го и нашиот битолчанец Џоле Трајчевски за разубавување на нумерата со неговите снимки од дрон.

Фото од фејсбук профил на Сузана Турунџиева