Драги битолчани, пред два дена е исчезнато лицето Николче Николовски од с. Буково , поточно од 15:00 часот на 13-ти Мај- петокот каде за последно е виден кај бензиската пумпа Макпетрол – кај Транскоп, движејќи се со возило Форд Фиеста.

Лицето прима терапија и не е воопшто агресивно, најверојатно преспива денски во неговото возило кое од сино го има исфарбано сиво.

Значи доколку забележите Форд Фиеста СИВА боја со рег. таблички БТ – 852 – ДК Ве молиме да не известите на телефон 070 360 520. Фиестата беше kako оваа на сликата, но најверојатно сам ја има исфарбано сива боја.

Споделете!