Градските приказни на КУД ИЛИНДЕН на еден посебен концерт под наслов “Битола е градот” во Офицерски дом на 16 мај, 2022 од 20.00ч

Влезници по цена од 200 денари може да се набават на билетарата на Офицерскиот дом во следните термини:

Сабота од 10.30 до 16.00 часот и понеделник од 08.00 до 16.00 часот.