БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Почитувани пациенти,

Поради зголемениот интерес и поголема ефикасност во целиот процес за Ковид тестирање,
од 30.08.2021 воведуваме нова телефонска линија за закажување.

📞047 208 883

Нашите оператори го очекуваат Вашиот повик!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here