БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Хуманитарен тикет за викенд – Екс-капитенот на ФК Пелистер, Горан Пашовски типува во хуманитарни цели за Домот за стари лица „Сју Рајдер” во Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here