Започнува гласањето за маж на годината, кое трае до среда, 23.11.2022 навечер. Да го дадеме нашиот глас за единствениот номиниран битолчанец, џентлмен и сограѓанин прим. д-р Таше Трпчевски, на следниот линк ТУКА