БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пон пон, златна туја, азалеа, петунија се дел од пролетниот асортиман на Грин Гарден Центар во Битола, веднаш карши стадионот во Горно Оризари. Донесете ја пролетта во вашиот дом и двор, украсете во различни бои!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here