БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сите здравствени протоколи за лекување на КОВИД-19 го вклучуваат и мелатонинот, како задолзителна терапија за време и после инфекцијата со SARS-Cov-2 вирусот.

Мелатонин во облик на спреј на JAMIESON е вистинско решение, и најсоодветен избор, поради можноста за индивидуализирање на терапијата (1 прскање содржи 1 мг мелатонин). JAMIESON™ СПРЕЈ ЗА СПИЕЊЕ СО МЕЛАТОНИН обезбедува 1 мг мелатонин за само една секунда (1 мг по прскање) со цел зголемување на времето на спиење и лесен сон.

Овој спреј со природен вкус на ментол е совршен избор за пациенти кои имаат потешкотии со голтање на капсули или таблети.

JAMIESON мелатонин спрејот е безбеден и за трудници, доилки, како и за деца.

Побарајте го во аптеките на Еурофарм со поволно намалениe од 60% и цена од 295 денари

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here