“ЗА ПРВ ПАТ ЌЕ ПРОБАМ НЕШТО НОВО, ВАКА ЈАВНО НА ПРОФИЛ ПА НЕКА Е АИРЛИА. 03ти ЈУЛИ ВО САРАЕВО ТУРНИР НА ЧЕТВОРИЦА ТЕШКАШИ ВО ЕДНА ОД НАЈСТАРИТЕ КИКБОКС ОРГАНИЗАЦИИ ВО ЕВРОПА- KING OF KINGS!

ЈА ИМАВ ЧЕСТА ДА БИДАМ ПОВИКАН ОД ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ДА УЧЕСТВУВАМ НА ОВОЈ ТУРНИР.

ДА НЕ ДОЛЖАМ МНОГУ, ПОТРЕБНА Е ПОМОШ- СПОНЗОРСТВО И СЕКОЈ КОЈ ИМА ЖЕЛБА ДА СПОНЗОРИРА МОЖЕ ДА МЕ КОНТАКТИРА ВО ИНБОКС ИЛИ НА 071 966 426.

ВИ БЛАГОДАРАМ НА ПОДДРШКАТА !!!