hdr
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Мала снежна покривка од 5 см во текот на ноќта и утрината го покри скијачкиот терен кај Ниже Поле. Домаќините веќе го подготвуваат планинскиот чај и Ве очекуваат да ја доживеете оваа убавина. А сигурни сме дека за некои ова ќе биде и првиот снег. Аирлија да ни е.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here