БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ноемвриското зајдисонце денеска беше вистинска романтика која битолчани успешно ја забележаа со фотографирање од различни делови на градот. Многу од нив ни ги испратија за заедно со вас да ја споделиме оваа магија.

Уживајте во колоритот на ноемвриското небо.

Благодарност до сите ❤️.

Фотографија на Ивана Христова
Фотографија на Дамјан Гугучевски
Фотографија на Дијана Блажековиќ
Фотографија на Гордана Аџиева-Михајловска
Фото Радмила Вујасиќ
Фото Билјана Димовска Неделковски
Фото Photowall Pro

Видео на Алмин Емрулов

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here