БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Од страна на несовесни граѓани во текот на вечерта е вандализиран натписот Битола кој се наоѓа во близина на градскиот часовник при што се уништени буквите, осветлувањето и металната конструкција. Доколку некој има информација кој се сторителите на овај вандалски чин Ве замолуваме истите да ги пријавите во надлежните институции или да ни испратите порака.

Фото Општина Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here