Битолчанката Цветанка Аврамовска го освои првото место во категоријата Бикини Мастерс на
Куп на Македонија 2024 г. Државно првенство во Бодибилдинг и Фитнес организирано од Бодибилдинг и Фитнес Федерацијата на Македонија кој моментално се одржува во Скопје.

Обновено: Во меѓувреме пристигна уште едно злато со кое нашата битолчанка го обезбеди пласманот за европското натпреварување во Шпанија кое ќе се одржи на 30ти Април.

Честитки Цветанка.