БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нашата битолчанка Ангела Илиевска(17) го освои првото место на натпреварот Балкански Ковер таленти, за што голема поддршка доби од сите нас битолчани :

Сонот станува реалност ! Многу ми беше чест и задоволство што учествував во овај натпревар и што ме подржувавте до самиот крај. Многу сум среќна што сум победничка, и што ќе имам моја прва авторска песна. Благодарност до жирито и страната Балкански ковери и таленти исто така и до моите родители, пријатели и роднини. Фала ви многу ♥️… ни напиша Ангела.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here