БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото.

Стара фотографија, разгледница од годините после Првата Светска војна каде се гледа сегашниот Булевар 1-ви Мај заедно со река Драгор и објектот на Општината, тогаш заедно и со Началството и Дивизијата….

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here