Де-Ло Хигиена лоцирани кај семафорите Стара Болница Ви презентира решение за црната влага и мувла во вашиот тоалет и бања.

Ефективен чистач за гранулат. Детергент и дезифектант базиран на хлор дава одлични резултати за чистење на згустени долготрајни дамки, мувла и отстранување на бактерии.

Идеален за употреба на фуги и плочки за отстранување на мувла како и сите водоотпорни површини.
Долготрајната формула со брзо дејство, лесно се сврзува кон површините во вашата бања.

Погледнете го видеото како можете најлесно да ја исчистите мувлата и долготрајните дамки на плочките во вашата бања: