Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Овој понеделник заеднички Ви прикажуваме фотографија од пристигнувањето на Јосип Броз Тито и нивното позирање пред големиот фотограф Милтон Манаки на железничката станица во Битола…