СО CLIP Битола свечено прославен денот на лица со попреченост во рамките на Педагошкиот Факултет Битола. Максимална организација и подршка од комплетниот персонал на Педагошкиот Факултет Битола и градот Битола,

Фотографии и текст Перица Поповски.